top of page

Uitgelicht💡: Vermeulen Catering

In de rubriek Uitgelicht laten we regelmatig een Koploper, partner of lid van ons Koploperteam aan het woord. Wie zijn ze, wat beweegt ze en wat hebben ze met het Koploperproject?


Vermeulen Catering doet momenteel mee aan het Koploperproject in Oosterhout (Brabant). Samen met zijn team werkt eigenaar William Vermeulen hard aan zijn bedrijf, vanuit een duurzame en sociale visie. In een artikel van de Rabobank vertelt hij er meer over. Zo heeft hij onder meer de Stichting Social Catering in Oosterhout opgericht. 45 vrijwilligers bezorgen maaltijden in Waspik, Rijen, Breda en Teteringen. Dat helpt mensen bij het langer thuis blijven, geeft ze een fijn contactmoment met de vrijwilligers en ontzorgt mantelzorgers. Uit zijn deelname aan het Koploperproject is een nieuw concept gekomen dat in januari wordt gelanceerd: Vermeulen Catering Bewuste Keuze, een nieuw assortiment naast het gebruikelijke assortiment, waarmee klanten ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld plantbased producten.
Het Koploperproject in Oosterhout wordt uitgevoerd in samenwerking met de stichting Oosterhout SDG Lokaal, de gemeente Oosterhout en Van Oers Accountancy & Advies. Van Oers deed vorig jaar zelf mee aan het Koploperproject voor Accountancy in samenwerking met SRA.

Comments


bottom of page