top of page

Koplopers Assen op MVO-conferentie 14 juni


Op 14 juni organiseert de stichting AssenvoorAssen, in samenwerking met de MVO Alliantie Noord Nederland en het Koploperproject, haar jaarlijkse conferentie. Thema is ‘Toekomstbestendig Ondernemen’.

Tijd: 13:00 - 17:00 uur

Plaats: Rabozaal, De Nieuwe Kolk, Assen

Koplopers

De 12 deelnemers aan het eerste Koploperproject in Assen presenteren op deze conferentie hun ervaringen, resultaten en duurzame plannen voor de toekomst.

(een deel van) de deelnemers aan het eerste Koploperproject in Assen

Keynote: De elektrische autorevolutie

'Op korte termijn rijdt iedereen elektrisch, van personenauto tot zware vrachtwagen'. Deze stelling staat centraal in de keynote die wordt verzorgd door Auke Hoekstra van de Technische Universiteit Eindhoven, een internationale autoriteit op het gebied van elektrisch rijden. Auke neemt u mee in de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen en de spectaculaire ontwikkelingen in batterijtechnologie. En doet uit de doeken waarom het binnenkort voor iedereen aantrekkelijk wordt om in elektrische auto’s en vrachtwagens te rijden. Hoe belangrijk is deze ontwikkeling voor de energietransitie en hoe gaat het de klimaatverandering tegen?

Uitreiking MVO certificaten

De middag wordt afgesloten met de uitreikingen van het Koploper Certificaat, het MVO Certificaat en de Koploperprijs!

Voor het volledige programma en aanmelden klik hier ...

Lees hier meer over het Koploperproject

Eerdere berichten over de eerste groep Koplopers in Assen vind je hier, hier en hier.

80 weergaven0 opmerkingen
bottom of page