top of page

Koploperproject Midden-Groningen van start


Ons Koploperteam zit niet stil ... Kort na het drukbezochte Koplopersymposium in Zuidhorn, startten we op 23 januari alweer met een volgende groep enthousiaste ondernemers, ditmaal in Midden-Groningen. De startbijeenkomst vond plaats bij deelnemer Holthausen in Hoogezand. De broers Stefan en Carl Holthausen zijn zijn pioniers op het gebied van waterstof en hebben een droom: heel Nederland van een sluitend netwerk met waterstof vulpunten voorzien.

De Koplopers in Midden-Groningen bij Holthausen in Hoogezand

De elf nieuwe Koplopers zijn:

 • BON-Holding, Zuidbroek

 • Molenheerdt Tijdelijk | Samen Wonen, Siddeburen

 • Dr. Aletta Jacobs College, Praktijkschool, Hoogezand

 • Gemeente Midden-Groningen i.o., Hoogezand

 • Holthausen Groen gas en waterstof, Hoogezand

 • Hoveniersbedrijf De Groene Klaver, Hoogezand

 • Munnik Brandadvies, Kolham

 • Uw Eigen Secretariaat, Siddeburen

 • van Ginkel-Groep, Hoogezand

 • Vegters Banketfabriek, Hoogezand

 • Wardenburg Beveiliging & Telecom, Kolham

Het Koploperteam dat de deelnemers het komende jaar gaat begeleiden om nog duurzamer te ondernemen, bestaat wederom uit Ada Kruiter van CirculairActief, Reina Boels van ReinAdvies en Jaap de Vries van DZyzzion.

bottom of page