top of page

Koplopersymposium Zuidhorn 17 november


Op donderdagmiddag 17 november a.s. organiseren we het Koplopersymposium Zuidhorn, in Hotel Restaurant Aduard. Negen betrokken MKB-ondernemers in de gemeente Zuidhorn sluiten hun Koploperjaar succesvol af. Aannemer Wiersma Aduard, Stukadoors- en Afbouwbedrijf Elting, Hummel Tuintotaal, Top Milieu Service, Hoekstra Bouw en Koopman Transportbedrijf in Zuidhorn, Loonbedrijf Mechielsen, Buurtsuper Attent in Oldehove en Fruitteeltbedrijf Oudebosch in Niehove nemen u mee in hun ervaringen en laten zien hoe zij duurzaam ondernemen concreet in de praktijk brengen. In Groningen en Friesland is al een indrukwekkend netwerk ontstaan van zo'n 300 Koploperbedrijven.

Ruud Koornstra

We hebben een prachtig programma. Duurzaam ondernemer en topspreker Ruud Koornstra vertelt waarom duurzaam ondernemen een voorwaarde is om op termijn succesvol te ondernemen. Het is een kwestie van veranderen of verdwijnen, aldus Ruud. Er zijn twee interessante workshops over duurzame mobiliteit door Jaap de Vries van DZyzzion en duurzame voedselketens door Willem Foorthuis van de Hanzehogeschool Groningen. Verder is er een catwalk met duurzame voertuigen en een demo plein met duurzame producten en diensten. Aan het einde van de middag zal de Koploperprijs worden uitgereikt door wethouder Henk Bakker.

Klik hier voor het volledige programma en aanmeldlink.

Lees hier meer over het Koploperproject.

Meer informatie over de achtergrond van het Koploperproject in Zuidhorn vind je hier.

54 weergaven0 opmerkingen
bottom of page