top of page

Koploper nieuwsbrief juli 2016 vervolg 2

Vervolg nieuwsbrief 2 - Gedeputeerde bezoekt koploperOp 20 juli bezocht een delegatie van de Provincie Groningen, Koploper Margriet Nieuwenhuis van Gasterij Natuurlijk Smeerling.

Gedeputeerde Eelco Eikenaar liet zich informeren over de kracht van het verhaal achter natuurlijke streekgebonden producten. In de beleving van de regionale ervaring blinkt de Gasterij uit. Het bedrijf is gevestigd in de historische boerderij van Natuurmonumenten in Smeerling midden in het bosrijke Ruiten A landschap en geschikt voor zakelijke en prive bijeenkomsten. De Koploper kent haar leveranciers persoonlijk en betrekt 90% van het assortiment uit regionale en natuurlijke bronnen. Je kunt de producenten ook zelf bezoeken tijdens een wandel- vaar- of fietsarrangement.

Meer informatie over deze koploper is te vinden op: www.gasterij-natuurlijk-smeerling.nl of over haar duurzaamheidsbeleid: http://gasterij-natuurlijk-smeerling.nl/rust-en-groen/duurzaamheid.html

#‎duurzaam‬ #mvo

bottom of page