top of page

Koploperproject Kollumerland van start


Kort na Leeuwarden en Achtkarspelen is op maandagavond 6 oktober ook in Kollumerland een nieuw Koploperproject duurzaam ondernemen van start gegaan. Al met al zomaar 30 Koplopers erbij in twee weken tijd! De nieuwe groep in Kollumerland telt maar liefst 12 deelnemers.

De avond werd geopend door wethouder Jan Benedictus. De wethouder is blij verrast dat zoveel deelnemers uit Kollumerland c.a. zich als koploper hebben aangemeld. Hij wenst de bedrijven en instellingen veel succes tijdens het traject. In een voorstelrondje gaven meerdere ondernemers aan dat ze het Koploperproject niet alleen interessant vinden, maar ook noodzakelijk, omdat de markt steeds vaker vraagt om MVO. Na een uitleg over het project door Jaap de Vries van DZyzzion en Age Knol van de Provincie Fryslân, werd de deelnemersovereenkomst getekend en gingen de kersverse Koplopers samen op de foto.

Lees verder het persbericht op de website van de gemeente Kollumerland.

De nieuwe groep Koplopers bestaat uit:

 • Mulder Agro uit Kollumerzwaag

 • Jachthaven Lunegat uit Kollum

 • P.T.H. Rental uit Kollumerzwaag

 • Bouwbedrijf D. Adema uit Westergeest

 • Administratiekantoor Hoekstra uit Kollum

 • Aannemingsmaatschappij Daniel Pijnacker uit Kollum

 • Taxi- en Touringcarcentrale N.O. Friesland uit Kollumerzwaag

 • Starko Carrosserie- en Constructiebedrijf uit Kollum

 • Auto Beerda uit Kollum

 • R.T. den Hartog & partners uit Kollum

 • Autobedrijf Van der Ploeg uit Kollumerzwaag

3 weergaven0 opmerkingen
bottom of page