top of page

Derde Koploperproject in Achtkarspelen van start


Op maandagavond 29 september gaven zes nieuwe bedrijven, samen met de gemeente Achtkarspelen, de aftrap voor het derde Koploperproject in deze gemeente. Vertegenwoordigers van de bedrijven ondertekenden maandagavond samen met wethouder duurzame ontwikkeling Marten van der Veen de deelnemersovereenkomst. De nieuwe koplopers willen meer inzicht krijgen in de kansen die duurzaam ondernemen hen biedt. Bovendien hopen zij ook aan anderen te laten zien dat duurzaam ondernemen niet lastig is maar juist voordelen kan opleveren. Per bedrijf wordt een duurzaamheidsprofiel gemaakt en worden mogelijke verbeteringen besproken. Dit resulteert in een actieplan waarmee de ondernemers zelf aan de slag kunnen. De nieuwe groep Koplopers bestaat uit:

  • Luimstra Loonbedrijf uit Surhuizum

  • Visser Ontwerpburo uit Surhuisterveen

  • Fritech Personeelsdiensten uit Buitenpost

  • Autoschadeherstelbedrijf Minno van der Werf uit Surhuisterveen

  • Health2Work uit Surhuisterveen

  • Haitsma Beton uit Kootstertille

  • De Kruidhof uit Buitenpost

  • Werktijd Uitzendbureau uit Buitenpost

2 weergaven0 opmerkingen
bottom of page