top of page

Koploperproject van start in gemeente De Friese Meren


Op 31 maart zijn we met een nieuw Koploperproject van start gegaan in de fusiegemeente De Friese Meren. Eerder deden al bedrijven uit de voormalige gemeente Skarsterlân mee aan een Koploperproject. De bijeenkomst vond plaats bij IJb Groep in Lemmer.

Wethouder Durk Durksz opende de bijeenkomst. De Koplopers stelden zich aan elkaar voor en vertelden over hun motivatie om deel te nemen. Jaap de Vries lichtte de werkwijze van het Koploperproject toe en beantwoordde vragen van de deelnemers. Vervolgens leidde John Engelsman van IJb Groep de deelnemers rond over het bedrijf. Een indrukwekkend bezoek. Nooit geweten dat er zoveel betonpalen werden geproduceerd in Lemmer!

Lees hier meer op de website van de gemeente De Friese Meren.

De nieuwe Koplopergroep bestaat uit:

  • AVK plastics

  • IJB Groep

  • Polem

  • Sterk, Marine Harvest bv

  • Jumbo Lemmer

  • Staalbouw Nagelhout Bakhuizen

  • Straal en Coatingsbedrijf Bakhuizen

  • Wiersma Olie & Techniek BV

  • Gemeente De Friese Meren

  • Westra Roestvaststaal

Een nieuwe groep Koplopers bij IJb Groep in Lemmer

22 weergaven0 opmerkingen
bottom of page