top of page

Koplopersymposium circulaire businessmodellen op 28 november


Er komt veel op bedrijven en organisaties af in de komende jaren. We zitten al volop in de energietransitie, maar de volgende transitie komt er alweer aan: die naar een circulaire economie. Wilt u ook weten wat dat voor uw bedrijf gaat betekenen? Kom dan op 28 november naar het Koplopersymposium in Assen.

Koploperproject Drenthe logo

Prof. Jan Jonker

Prof. Jan Jonker van de Radboud Universiteit zal aan de hand van voorbeelden uit diverse sectoren zien wat de circulaire economie betekent en hoe u hiermee interessante businessmodellen kunt ontwikkelen.

Verder kunt u die middag kennis maken met Koplopers op het gebied van duurzaam ondernemen uit Assen en omgeving. Een 20-tal bedrijven en organisaties uit diverse branches deed het afgelopen jaar mee aan een Koploperproject.

Tijdens het symposium worden ook de Koploperprijzen uitgereikt aan de Koplopers met het meest overtuigende verhaal. Zij zullen onder leiding van dagvoorzitter Andries Ophof aan een panelgesprek deelnemen dat zal worden uitgezonden door RTV Drenthe. Daarin laten zij zien wat het Koploperproject voor hen heeft opgeleverd en hoe ze duurzaam ondernemen oppakken. Ook gaan zij met Prof. Jonker in gesprek over de kansen van circulair ondernemen voor hun bedrijf of organisatie.

Alle Koplopers en diverse andere bedrijven zullen bovendien het MVO-certificaat ontvangen van de MVO-Alliantie Noord-Nederland.

Het belooft een zeer interessante middag te worden, dus meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website van Assen voor Assen.

65 weergaven0 opmerkingen
bottom of page