top of page

Koplopersymposium Westerkwartier op 22 maart


Op 22 maart a.s. ronden de deelnemers aan het Koploperproject duurzaam ondernemen in het Westerkwartier in Groningen formeel af met een inspirerend Koplopersymposium. Ze zullen hun ervaringen delen met het publiek en laten zien hoe zij toekomstbestendig gaan ondernemen. Een van de deelnemers zal de Koploperprijs in ontvangst nemen.

Nederlands bekendste toekomstverkenner Adjiedj Bakas neemt u mee in de toekomst van het platteland en de ontwikkelingen die op ondernemers af gaan komen. U kunt van Bakas een zeer inspirerend verhaal verwachten met veel humor.

Tijd: 13:00 - 17:00 uur

Plaats: Borg Nienoord, Nienoord 1, Leek

De deelnemers aan het Koploperproject Westerkwartier zijn:

  • BUSS Ontwerp & inrichting

  • Clondalkin Flexibele Verpakkingen

  • Gebiedscoöperatie Westerkwartier

  • Gemeente Westerkwartier

  • Hotel Restaurant Aduard

  • Kindcentrum De Jonge Wereld

  • Loonbedrijf Stuut

  • Vredewold Wonen en Zorg

  • Wiebe Oldenburger Autoschade Nuis

  • Wold en Waard wonen

bottom of page