top of page

Koplopers in Hilversum van start


Ook in Hilversum gaat de komende maanden een groep enthousiaste ondernemers aan de slag met een Koploperproject toekomstbestendig ondernemen. Net als in andere regio's, werkt DZyzzion hierbij weer samen met lokale partners, in dit geval Good2Connect en de gemeente Hilversum.

Tijdens een inspirerende startbijeenkomst in de tuinzaal van het Raadhuis vertelde wethouder duurzaamheid Nicolien van Vroonhoven over de duurzame ambities van gemeente Hilversum en de belangrijke rol die koplopers, bedrijven die laten zien dat duurzaam ondernemen loont, hierbij spelen.

Het koploperproject is een concept dat al in meerdere provincies succesvol is uitgevoerd. Onder leiding van Jaap de Vries van DZyzzion en Monique Morée van Good2Connect wordt van de deelnemers een duurzaamheidsprofiel gemaakt en worden de milieuprestaties gemeten. Met die input maken de deelnemers een praktisch actieplan waarmee ze invulling kunnen geven aan duurzaam ondernemen. Daarbij valt te denken aan kostenbesparingen op energie, afval en mobiliteit of aan de ontwikkeling van nieuwe duurzame producten en diensten. Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Hilversum en er is nog plaats voor 5 bedrijven om aan dit project deel te nemen. Meer informatie is te vinden op www.good2connect.nl.

De deelnemers aan dit project zijn: Vincent Kager van Stichting Vliegveld Hilversum (niet op de foto), Pascale van Hellemond van Van Hellemond Sport, Hugo Lijding van Paul's Garage en Autoschadecentrum Hilversum en Edo de Jong van Koeleman Accountants en Belastingadviseurs.

Lees hier het persbericht.

Lees hier meer op de website van Hilversum100.

113 weergaven0 opmerkingen
bottom of page