top of page

Koploper nieuwsbrief december 2016 vervolg 5

Vervolg 5 koploper nieuwsbrief december 2016 - Oldenburger Fritom op MVO Prestatieladder nivo 4

Koploper Oldenburger|Fritom in Veendam was prijswinnaar in 2015 en behaalde in november j.l. als eerste logistieke dienstverlener de MVO Prestatieladder niveau 4.

De samenwerking met stakeholders staat bij het bedrijf centraal. Verduurzaming in de bedrijfsketen leidde tot drastische vermindering van papierverbruik. Meer regionale inkoop en projecten met klanten brachten optimalisatie van processen en systemen en de samenwerking met leveranciers leverde verduurzaming van materialen op. Studenten krijgen zo ook de kans duurzame praktijkervaring op te doen en er worden gastcolleges gegeven op Noorderpoort en Stenden University.

#‎duurzaam‬ #mvo #co2prestatie

bottom of page