top of page

Koploper nieuwsbrief december 2016 vervolg 4

Vervolg 4 koploper nieuwsbrief december 2016 - Noordelijk Lokaal Duurzaam richt zich op MKB

De Energiecooperatie, Noordelijk Lokaal Duurzaam, is in 2014 opgericht door Friese, Drentse en Groningse energiecooperaties waaronder Grunneger Power.

Inmiddels zijn er al 62 energiecooperaties in Noord Nederland aangesloten. De gezamenlijk eigenaars van dit energiebedrijf voorzien zelf in duurzame energielevering en -opwekking.

Door zich nu ook op het MKB te richten kan Noordelijk Lokaal Duurzaam de winst in uw regio houden want ze vloeit terug naar de duurzame initiatieven in Groningse dorpen, buurten en wijken. Die extra bestedingsruimte wordt in samenwerking met het lokale bedrijfsleven opnieuw ingezet voor kleinschalige zon- en windenergie projecten. En dat tegen voldoende concurrerende tarieven.

Door een energiecontract met Noordelijk Lokaal Duurzaam te sluiten wakkert u de kracht van de lokale initiatieven aan en herinvesteert u de winst in sociaal kapitaal voor uw eigen regio.Kijk voor informatie over zakelijke tarieven op: www.noordelijklokaalduurzaam.nl

#‎duurzaam‬ #mvo #energie

bottom of page