top of page

Koploper nieuwsbrief december 2016 vervolg 3

Vervolg 3 koploper nieuwsbrief december 2016 - De Groningse Uitdaging

De Stichting Nederlandse Uitdaging stimuleert samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven.

Verdeeld over 6 Groningse regio's bemiddelt de Groningse Uitdaging in vraag en aanbod van materialen, menskracht en middelen. Uw bedrijf wordt uitgedaagd om MVO in concrete acties te gieten en daarmee de lokale leefbaarheid te stimuleren. Een win-win formule dus!

De regio's:

Op 24 januari 2017 van 16.00 toto 20.00 uur organiseren de 6 regio's samen het kennis- en netwerkevenement 'Goed Geregeld' in het Hoge Land College, A.G. Bellstraat 2 te Warffum.

In deze bijeenkomst:

  • laten maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen een organisatiescan uitvoeren waarbij ze toetsen hoe goed ze o.a. hun financiën, marketing en hun organisatie- en vrijwilligersbeleid hebben geregeld. Vervolgens doen zij kennis en vaardigheden op in verschillende workshops.

  • laten bedrijven zich inspireren en halen zij kennis op over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zij vullen daarna de MVO-scan in om te toetsen hoe zij de thema’s People, Planet en Profit hebben geregeld.

  • kunnen bestuurders, advies- en matchgroepleden van de zes Uitdagingen ervaringen uitwisselen en leren van en met elkaar.

U bent van harte uitgenodigd!

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich voor het evenement aanmelden via een mail aan goedgeregeld2017@gmail.com o.v.v. uw naam, uw organisatie/rol, uw mailadres en telefoonnummer. Er kunnen per organisatie maximaal 2 personen deelnemen.

#‎duurzaam‬ #mvo #groningen

bottom of page