top of page

Koploper nieuwsbrief december 2016 vervolg 2

Vervolg 2 koploper nieuwsbrief december 2016 - Westerkwartier neemt estafettestokje over

De gemeenten Marum, Grootegast, Leek en Zuidhorn zetten in het voorjaar 2017 het Koploperproject voort in het Westerkwartier. Dit nieuwe project vormt een vervolg op de eerdere succesvolle ronde van het Koploperproject Groningen in Zuidhorn. Een mooie opmaat naar de herindeling van deze vier gemeenten op 1 januari 2019. Diverse bedrijven en organisaties in het Westerkwartier hebben hun belangstelling geuit vanuit de pilot Energiek Toezicht. Dit leverde al een aantal inschrijvingen voor het Koploperproject Westerkwartier op!

De planning is om met een groep van tien tot twaalf deelnemende bedrijven en organisaties in het voorjaar 2017 te starten. MKB-ers in bovengenoemde gemeenten kunnen zich aanmelden via de website: www.koploperproject-groningen.nl of voor meer informatie contact opnemen met Leon Teeuw (lteeuw@zuidhorn.nl) van de gemeente Zuidhorn.

Het Koploperproject Westerkwartier vindt plaats in samenwerking met de Gebiedscooperatie Westerkwartier. Meld u snel aan want het aantal deelnemers is beperkt!

#‎duurzaam‬ #mvo #westerkwartier

bottom of page