top of page

Koploper nieuwsbrief december 2016

13 Koplopers van start in 2017

Op initiatief van de gemeenten Menterwolde, Hoogezand Sappemeer en Slochteren gaat in januari de 3e Koploperronde in de Provincie Groningen officieel van start. In de zomer werd in de Heemtuin in Muntendam een druk bezochte inspiratiebijeenkomst gehouden en kortgeleden leerden de kersverse Koplopers elkaar kennen. Wij stellen ze graag aan u voor: Woonboerderij de Molenheerdt, Van Ginkel Groep, Vegters banket fabriek, BON-Holding, Zorgboerderij de Velduil, Dr. Aletta Jacobscollege, Wardenburg Beveiliging, Hoveniersbedrijf De Groene Klaver, Munnik Brandadvies, Midden Gemeente i.o., Holthausen Groep, Uw Secretariaat.nl. en Terwille Verslavingszorg. Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door meerdere partijen: De Koploperbedrijven zelf, de 3 participerende gemeenten, de Rabobank stad en midden Groningen en de Provincie Groningen. Twee belangrijke partners waarmee intensief zal worden samengewerkt zijn de Hanzehogeschool Groningen en het Parkmanagement Midden Groningen. De regionale impact wordt geborgd door verschillende vormen van onderwijs en onderzoek te verbinden en in te bedden tijdens dit Koploperjaar.

bottom of page