top of page

Stichting DO! geeft vervolg aan Koploperproject in Ooststellingwerf


Tijdens de dag van de Duurzaamheid op maandag 10 oktober wordt er een nieuw platform gelanceerd in de gemeente Ooststellingwerf: de Stichting DO! Deze stichting staat voor Duurzaam Ooststellingwerf. 'Vóór Ooststellingwerf en dóór Ooststellingwerf', zegt Kees van der Graaf, een van de initiatiefnemers, enthousiast. 'Gezamenlijk werken aan een duurzame leefomgeving.'

De nieuwe stichting is ontstaan naar aanleiding van het Koploperproject, waaraan al drie groepen ondernemers in Ooststellingwerf hebben meegedaan. De initiatiefnemers van de stichting werden door het project erg geïnspireerd. Ze willen hieraan graag een vervolg geven, samen met de gemeente, die erg actief is op het gebied van duurzame ontwikkeling. Behalve het Koploperproject zijn er in Ooststellingwerf al diverse mooie duurzame initiatieven gelanceerd, zoals het Ecomunitypark en de pilot met zelfrijdend vervoer.

Marlies Ballemans, een van de partners van DZyzzion en nauw betrokken bij de Koploperprojecten, gaat de Stichting DO! ondersteunen.

Op maandag 10 oktober organiseert de kersverse Stichting DO! haar startmanifestatie op de dag van de Duurzaamheid in het voormalige Rabobank gebouw aan de Veengang 1 (hoek Venekoterweg) te Oosterwolde.

Naar de website van de Stichting DO!

Lees ook het artikel over de Stichting DO! in de Nieuwe Ooststellingwerver.

34 weergaven0 opmerkingen
bottom of page