top of page

Nieuwsbrief koploperproject Groningen maart 2016

Koploperscans Westerkwartier ZUIDHORN, Maart 2015 – Na de officiële aftrap in februari is een reeks boeiende gesprekken met 9 Koploperbedrijven in Aduard, Noordhorn, Oldehove en Niehove in gang gezet. De Koplopers krijgen allen een uitvoerige Duurzaam Ondernemen Scan waarmee de bedrijfsvoering integraal wordt doorgelicht. De ondernemers zijn zeer betrokken bij de verschillende aspecten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waardoor de interviews interactief verlopen. Een rondleiding na afloop maakt het plaatje compleet. De Koplopers zijn: Hummel Tuintotaal, Aannemer Wiersma, Fruitboerderij Oudebosch, Hoekstra Bouw, Elting Stucadoors, Koopman Transport, Spar Attent Oldehove, Loonbedrijf Mechielsen en Top Milieuservice.

Lees hier de hele nieuwsbrief!

5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page