top of page

Koploper Pure Energie drie keer op rij groenste van Nederland (Consumentenbond)

Consumentenbond roept Pure Energie uit tot groenste energieleverancier

Pure Energie is door o.a. de Consumentenbond, Greenpeace en Wise uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Er is onderzoek gedaan naar alle Nederlandse energieleveranciers op het gebied van productie, inkoop en verkoop van stroom. Pure Energie levert niet alleen de groenste stroom, maar maakt Nederland ook schoner door continu te investeren in nieuwe, duurzame energieprojecten.

Pure Energie is het enige energiebedrijf in Nederland dat uitsluitend groene stroom uit eigen windmolens en zonnepanelen levert. Omdat het bedrijf daarnaast continu werkt aan nieuwe wind- en zonne-energieprojecten is het al voor de derde keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier. Het onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd door de Consumentenbond, Natuur&Milieu, Greenpeace, WNF, HIVOS en Wise.

5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page