top of page

CO2-prestatieladder voor Koploper Pijnacker


CO2-prestatieladder logo

Na de deelname aan het Koploperproject in Kollumerland, heeft Aannemingsmaatschappij Daniël Pijnacker niet stilgezeten. Men is direct enthousiast aan de slag gegaan met een serie maatregelen. Eén daarvan is het behalen van de CO2-prestatieladder, niveau 3. Daartoe is een uitgebreide energie-inventarisatie gemaakt en een CO2-reductieplan opgesteld. In de komende jaren gaat Pijnacker de CO2-uitstoot verder reduceren. In aanbestedingen wordt dit steeds vaker als voorwaarde gesteld. Pijnacker is hierin begeleid door DZyzzion. De audit is uitgevoerd door Tüv, waarvan Pijnacker gisteren het certificaat heeft ontvangen.

Daniël en Sjouke, van harte gefeliciteerd!

DZyzzion heeft ons, met hun ervaring met de normering en de duidelijke communicatie en rapportage, met succes begeleid naar de CO2 Prestatieladder trede 3 certificering. Altijd snelle en adequate feedback op onze vragen. We zien uit naar een verdere samenwerking op het gebied van duurzaam ondernemen

Sjouke Henstra, Aannemingsmaatschappij Daniël Pijnacker BV, Kollum

Lees meer op de website van Daniël Pijnacker BV.

Meer weten of ook aan de slag met de CO2-prestatieladder? Klik dan hier.

Daniel Pijnacker BV in het werk

11 weergaven0 opmerkingen
bottom of page