top of page

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst Koploperproject ecotoerisme Het Hogeland

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst: 'Het Koploperproject toekomstbestendig ondernemen'

Het Koploperproject


Geld besparen door simpele energiemaatregelen, duurzame instrumenten inzetten om de betekenis van je bedrijf te versterken, ondernemen met impact op basis van je imago. Zomaar een paar voorbeelden die deelname aan het Koploperproject al hebben opgeleverd. Het Koploperproject ‘toekomstbesteding ondernemen’ richt zich op bedrijven met minimaal 8 fte, die zich willen onderscheiden door duurzamer te ondernemen. Meer dan 350 bedrijven in het noorden hebben hier al aan meegedaan.


Samen meer winst


Je wordt begeleid door het deskundige Koploperteam, leert van de andere deelnemers, krijgt diverse praktische tools aangereikt en breidt uw netwerk uit. Een unieke kans om met relatief weinig tijdsbesteding grotere stappen, lagere kosten en meer winst te maken. Dit kan door energiezuinig, circulair en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Deelname is voordelig, dankzij de ondernemersregeling van de provincie Groningen. De helft van de deelnamekosten worden - onder voorwaarden - vergoed. Je betaalt zelf dus nog slechts €1.750.

Meer informatie over het project vindt u op www.koploperproject-groningen.nl.


Geïnteresseerd? Of vragen? Kom dan vooral langs op de inspiratiebijeenkomst om vrijblijvend kennis te maken met het project. Koploper Margriet Nieuwenhuis van Gasterij Natuurlijks Smeerling, gevestigd in Onstwedde, Westerwolde, is hierbij aanwezig en vertelt graag over wat deelname aan het Koploperproject haar en haar bedrijf heeft opgeleverd.

Dinsdag 28 september in het clubgebouw van sportpark Winsum West Het Hogeland, van 16.00 tot 18.00 uur


Wanneer je van tevoren vragen hebt kun je contact opnemen met Harmke Bol via h.bol@hethogeland.nl

Wij zien uit naar je komst!


Met vriendelijke groet, mede namens het Koploperteam,

Burgemeester en Wethouders van gemeente Het HogelandComentarios


bottom of page