top of page

Koplopersymposium duurzaam ondernemen 2024

Op 12 juni organiseren we weer een inspirerend Koplopersymposium dat ditmaal in het kader staat van de energietransitie. Welke kansen en risico’s zijn er voor bedrijven en welke rol kunnen ondernemers zelf pakken? Met inspirerende lezingen, verhalen van Koplopers en uitreiking van de Koploperprijs!Het event vindt plaats op de locatie van Firda Emmeloord. Er zijn inspirerende keynotes van o.a. Sanne de Boer (RaboResearch) over het strategisch belang van energie voor bedrijven en van Henk de Hartog (E-Regie) over hoe ondernemers zelf regie kunnen nemen over hun energievoorziening. Belangrijke thema's waar heel veel ondernemers momenteel mee worstelen.


Ook hoor je praktijkverhalen van Koplopers uit Flevoland en Overijssel die samen aan de slag zijn gegaan met verduurzaming, onder begeleiding van het Koploperproject. In elk van beide groepen, neemt een van de deelnemers de Koploperprijs in ontvangst!


Verder kan je kennismaken met een biobased tiny house, gebouwd door studenten van Firda en is er veel ruimte om te netwerken, onder het genot van duurzame hapjes en muzikale intermezzo's.


Check onze agenda voor alle informatie over het event en om je direct aan te melden.

Comments


bottom of page