top of page

Koploperproject en Nationale Duurzame Bedrijven Route helpen bedrijven samen op weg

De Duurzame Bedrijven Route brengt ondernemers met elkaar in contact om ervaringen te delen rondom het verduurzamen van hun bedrijf. Dat past mooi bij het Koploperproject, waarmee we al bijna 500 bedrijven en organisaties op een praktische manier hebben geholpen om te verduurzamen. We nodigen Koplopers van harte uit om hun deuren open te zetten tijdens de jaarlijkse Duurzame Bedrijven Dagen, van 14 tot en met 28 november 2024.


Bezoekers tijdens de Duurzame Bedrijven Route

Waarschijnlijk ben je al bekend met de Duurzame Huizen Route. In het verlengde daarvan is er nu ook de Duurzame Bedrijven Route. Het doel daarvan is om ondernemers met elkaar in contact te brengen om ervaringen te delen.


Op de website zijn bedrijven te zien die al stappen hebben genomen en bereid zijn om andere ondernemers daarover te vertellen. Dat kan door online vragen te beantwoorden of door geïnteresseerde ondernemers een rondleiding te geven tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen jaarlijks in november.


Meld je aan als koploper op de Duurzame Bedrijven Route 


Heb jij je bedrijfspand laten isoleren? Of heb je ervaring met een warmtepomp, een groendak of een andere duurzame maatregel? Help anderen op weg met jouw verhaal en meld je aan bij de Nationale Duurzame Bedrijven Route.

 

Door je aan te melden zet je jouw bedrijf eens op een andere manier op de kaart. Daarnaast ontstaan er nieuwe netwerkmogelijkheden. Op de kanalen van de Duurzame Bedrijven Route worden regelmatig verschillende duurzame voorbeeldbedrijven uitgelicht.


Beginner? Neem een online kijkje bij de meer dan 150 koplopers


Aan het oriënteren op isolatiemaatregelen, circulariteit of verwarmen en koelen met een warmtepomp in je bedrijfspand? Neem eens een kijkje bij één van de 150 duurzame koplopers op de Duurzame Bedrijven Route. Via de button ‘Stel een vraag’ kun je jouw vragen meteen stellen.


Lees meer op de website van de Nationale Duurzame Bedrijven Route. Daar kan je je ook gelijk aanmelden. De Duurzame Bedrijven Route werkt samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en de Rijksoverheid.


Logo van de Nationale Duurzame Bedrijven Route


Comments


bottom of page