top of page

Inschrijving Koploperbos nu mogelijk

Begin maart worden maar liefst 2800 bomen geplant in het unieke Koploperbos op het bedrijventerrein Zuidoost in Groningen. Voor Koplopers door Koplopers, dat is het idee! Dit inspiratiebos is tot stand gekomen op initiatief van Groningse Koplopers.

Op www.koploperbos.nl kan je je nu inschrijven voor deelname en zien wat je daarvoor precies terugkrijgt. Er zijn 3 verschillende pakketten: brons, zilver en goud. Het is ook mogelijk om bomen aan bijvoorbeeld relaties cadeau te doen, zolang de voorraad strekt. Er zijn op dit moment nog 17 brons, 3 zilver en 2 goudpakketten beschikbaar. Doe je mee?

In het Koploperbos komen inheemse loof-, fruit- en notenbomen, struiken, kruiden, bloemen, een bijenhotel, een wandelpad etc. En je hebt er 24/7 vrije toegang. Vanaf 40 bomen krijg je vermelding van je bedrijfslogo op het circulaire informatiebord bij de ingang van het Koploperbos. Daarnaast ontvang je van ons een informatie toolkit zodat je het Koploperbos kunt presenteren aan medewerkers, klanten of op je website kunt delen wat jouw deelname aan het Koploperbos oplevert voor nu en voor de komende generaties. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met:

Stichting Koploperbos Groningen, Koplopers Onno Smid, Ramon Hoiting, Bart Joling en Inspirator Ada Kruiter www.koploperbos.nl m. 06 37 23 63 37 info@koploperbos.nl
Zoals je hieronder kunt zien is het bos nu nog maar een bosje, maar met 2800 bomen erbij wordt het binnenkort een echt bos!


Comments


bottom of page