top of page
Wietse Venema
adviseur regio Flevoland

Email:

Telefoon:

Website:

0653 760625

LinkedIn logo

Mijn naam is Wietse Venema, ik woon in het buitengebied van Wapenveld tussen het bos van de Veluwe en water van de IJssel. Een bewuste keuze na jaren in Amsterdam en Almere. Vooral het rustiger tempo en de sociale samenhang trokken ons aan.

Dat geldt voor mij ook het ondernemen. Niet alleen maar meer, meer, meer, maar ook echte waarde toevoegen. Ook ondernemen doe je niet alleen voor jezelf, je hebt een maatschappelijke rol en daarmee een maatschappelijk verantwoordelijkheid.
Met MijnEML.nl en bedrijventerreinaanpak.nl ondersteunen wij ondernemers en ondernemersorganisaties met het verduurzamen van individuele panden en zoeken we naar collectieve oplossingen.
Daarnaast helpen we met MijnMVO.nl ondernemers met het structureel vastleggen en bewust worden van hun MVO verhaal. Op basis van ISO26000 helpen we de ondernemer alle facetten van de bedrijfsvoering te bekijken met de eigen verantwoordelijkheid in als basis.

Dezelfde basis wordt ook gebruikt in het Koploperproject. Ik vind mooi om hier onderdeel van te mogen uitmaken. Om ondernemers als individu en als groep mee te nemen in het ontdekken van wat ze allemaal al doen en wat er nog meer mogelijk is. Focus op de kansen.

bottom of page