top of page
Sylvia Vannisselroij
coördinator en adviseur regio Limburg

Email:

Telefoon:

Website:

0630 449593

LinkedIn logo

Het is een fascinerende ontdekkingsreis. Tientallen jaren werkte ik voor grote multinationals. Ik was 40 jaar toen ik mijzelf de vraag stelde: er moet toch een andere manier zijn? Dat was naar aanleiding van een masterclass Communicatieadviseur in de digitale toekomst.

Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in duurzaam ondernemen. Door de klimaatcrisis, de toenemende ongelijkheid en de technologische ontwikkelingen is het de hoogste tijd voor een nieuw verhaal.

Op 14 februari 2022 richtte ik Expeditie 02050 op en stimuleer ik Limburgse mkb’ers en andere organisaties om op een andere betere manier naar hun bedrijf te kijken en toekomstbestendige acties te ondernemen. Acties die mensen, natuur en maatschappij beter maken. Verduurzaming is een soort garantie richting de toekomst om als bedrijf bestaansrecht te hebben.

Met mijn drive, verbeeldingskracht, openheid en nieuwsgierigheid naar wat voor veel mensen (nu nog) onvoorstelbaar is, ga ik graag met gemotiveerde ondernemers in Limburg aan de slag. Samen weten we alles en komen we verder. Dat is ook de kracht van het Koploperproject!

bottom of page