top of page
Sven Talman
coördinator en adviseur zorg Noord-Nederland

Email:

Telefoon:

Website:

0646 086708

LinkedIn logo

Ik ben Sven Talman en al meer dan 10 jaar met duurzaamheid in de zorg aan de slag. Vanuit mijn functie als projectleider heb ik veel duurzaamheidsprojecten begeleid en mooie resultaten mogen boeken voor meerdere zorgorganisaties.

Duurzaamheid in bedrijfs- en zorgprocessen wordt steeds noodzakelijker, niet alleen omdat cliënten/patiënten, wetgeving en zorgverzekeringen dit vragen maar ook omdat de zorg er is om mensen te helpen bij de kwaliteit van leven. In breder perspectief, heeft de zorg daarom ook een morele plicht om de omgeving waar mensen in leven niet te schaden. Een duurzame bedrijfsvoering kan dus niet ontbreken in de zorg.

Naast mijn huidige werkzaamheden in de zorg ben ik daarom recent als ZZP-er aan de slag gegaan zodat ik mijn opgebouwde ervaring van duurzaamheid in de zorg kan inzetten om andere zorgorganisaties te kunnen ondersteunen bij het verder brengen van een duurzame bedrijfsvoering.

Sinds 2014 ben ik betrokken bij de aanpak van DZyzzion en het Koploperproject. Het mooie aan de Koploperprojecten is dat het uit een krachtig netwerk bestaat en een praktische bijdrage levert om gezamenlijk stappen te zetten richting een duurzame toekomst voor client/patiënt en duurzaamheid.

bottom of page