top of page
Sanne Marissen
coördinator en adviseur regio Groningen

Email:

Telefoon:

Website:

0623 442636

LinkedIn logo

Ik ben eigenaar van het platform Zero CO2. Daarmee helpen we bedrijven om hun duurzame ambities waar te maken door middel van een realistisch financieel overzicht. Sinds kort heb ik de stad Groningen verruild voor het mooie Winsum. Op het moment ben ik druk bezig met de verbouwing van ons huis.

Ik wil zoveel mogelijk ondernemers ondersteunen met concrete handvatten met een realistisch financieel overzicht, zodat de duurzame stappen daadwerkelijk worden gezet naar een toekomstigbestendige wereld.

Ik heb zelf kortgeleden het Koploperproject doorlopen. Wat ik daar het leuke aan vind, is dat je enorm geïnspireerd wordt door gelijkgestemden, omdat je als groep het traject doorloopt. Ook geven de Milieubarometer, het Duurzaamheidsprofiel, de DuOn-Agenda en de workshops veel handvatten om concreet aan de slag te gaan met verduurzaming. Daarnaast merk je dat de Koplopers ook Koplopers blijven omdat het in hun DNA is gekomen. Al met al heeft het me zo geïnspireerd, dat ik nu zelf verder ga als coördinator en adviseur in de Koploperprojecten. Zero CO2 sluit daar dan weer prima op aan door de Koplopers verder te helpen met het concretiseren van hun verduurzamingsplannen. Bijvoorbeeld door het verzorgen van de (groen)financiering, het geven van een energielabel, het monitoren van energieverbruik en het terrein rondom het pand klimaat adaptief maken.

bottom of page