top of page
Myrte Hengelmolen
coördinator en adviseur regio Drenthe

Email:

Telefoon:

Website:

0648 088058

LinkedIn logo

Mijn naam is Myrte Hengelmolen en ik ben sinds 2023 actief als coördinator en adviseur in het Koploperproject. Het werken voor en met koplopers geeft mij voldoening en sluit perfect aan bij mijn missie. Zoveel mogelijk bedrijven helpen richting een duurzame keten en een toekomst die beter is voor iedereen.

Door mijn wereldwijde woon- en werkervaring in landen zoals China, Bangladesh en Vietnam, raakte ik ervan overtuigd dat wegwerp(kwaliteit) uit de mode moet raken. Als je onderdeel bent van een probleem, dan ben je ook de oplossing. Door terug te gaan naar mijn essentie, ontdekte ik dat mijn onuitputbare kracht ligt in wat voor mij vanzelfsprekend is. Namelijk het signaleren en verhelpen van knelpunten in processen, strategie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En daarom koos ik ervoor om te doen waar ik in geloof. Myrtelogie.

Sinds november 2022 ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Met Myrtelogie help ik bedrijven om het beste naar boven te halen en een duurzame versie te worden van zichzelf. Ik ben een creatieve denker en doener, die graag analytisch onderzoek doet en met mensen samenwerkt. Het is mijn doel om zoveel mogelijk impact te maken en de industrie te veranderen in een plek waar zowel jij als onze planeet blij van wordt. Mijn filosofie is dan ook simpel, blijf dichtbij zodat je ver kunt reiken. Het is de kracht van de oorsprong, doen waar je in gelooft en dan steeds een stapje verder. Verder als in beter; voor people, planet en profit.

Naast mijn interim en consultancy werk, experimenteer ik in mijn studio met natuurlijke verfstoffen en het upcyclen van producten. Want alleen als we er samen voor kiezen waarde te zien in wat al gemaakt is, kunnen we de wereld verrijken.

bottom of page