top of page
Monique Morée
coördinator en adviseur regio Zuid

Email:

Telefoon:

Website:

0625 447954

LinkedIn logo

Duurzaamheid, verduurzamen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, we weten allemaal dat we iets aan duurzaamheid moeten doen, ook als ondernemer, maar waar begin je dan? Dat is waar ik, Monique Morée, om de hoek kom kijken. Ik begeleid ondernemers door dit doolhof door ze op eigen wijze waarde te laten creëren voor mens, milieu en hun portemonnee. Met een grote dosis passie voor duurzaamheid, zowel zakelijk als privé, ga ik met ondernemers aan de slag:

· Aan de voorkant door het product of de dienst te verrijken met duurzame alternatieven en deze vergroening te laten renderen.
· Aan de achterkant doe ik dit door processen te verduurzamen en zo geld en emissies te besparen.

Toekomstbestendig ondernemen maak ik concreet met gebruik van praktische tools waardoor de ondernemer de voordelen van duurzaamheid kan realiseren. Het zijn bewezen tools die ervoor zorgen dat de zorgvuldigheid niet uit het oog wordt verloren, zoals de tools van het Koploperproject maar ook de Milieubarometer of de CO2 Prestatieladder.

‘Practice what you preach’. Om echt te ervaren wat duurzaamheid is, heb ik samen met mijn echtgenoot en kinderen eigenhandig een energiepositief huis gebouwd. Wat een mooie ervaring om dit als gezin te kunnen doen maar zeker ook om zo inzicht te krijgen in het doolhof van duurzame keuzes die zeker ook interessant zijn voor ondernemers.

bottom of page