top of page
Marije Boersma
adviseur regio Friesland

Email:

Telefoon:

Website:

0639 701231

LinkedIn logo

Geboren en getogen en afkomstig uit een ondernemersfamilie, kwam ik al van jongs af aan in aanraking met MKB-ers. Na mijn studies Bedrijfskunde en Commerciële Economie ging ik bij Triodos Bank werken. Daar ging een wereld voor me open: ik ontmoette gedreven ondernemers die de wereld die, elk op hun eigen manier, de mooier willen maken. Na een mooie tijd bij Triodos werkte ik nog voor installatiebedrijf Groenpand in Utrecht en adviesbureau Ekwadraat in Leeuwarden.

Vanaf zomer 2021 heb ik mijn eigen bedrijf, genaamd COtweeNEUTRAAL. Mijn missie is om overheden en bedrijven te helpen om de grote klimaatdoelen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. In mijn vrije tijd zet ik me in voor stichting Klimaatgesprekken(vooral gericht op psychologie en gedragsverandering) en Zero Waste Nederland.

Vanaf 2021 werk ik met veel plezier samen met Jaap in Friesland. Het werken voor en met Koplopers geeft me veel voldoening, er is altijd veel enthousiasme en worden in korte tijd vaak prachtige resultaten geboekt.

bottom of page