top of page
Karin Pals
coördinator regio Flevoland / adviseur zorg

Email:

Telefoon:

Website:

0634 302861

LinkedIn logo

Ik ben Karin Pals- Schilder en al enige jaren actief bezig om educatie omtrent duurzaamheid te stimuleren via het netwerk Pioniers van de toekomst in de Noordoostpolder. Vanuit mijn passie voor educatie merkte ik dat ondernemers eerst hun mogelijkheden in kaart moeten brengen om duurzamer te kunnen ondernemen en dat passend onderwijs hier uit voortkomt. Met enthousiasme heb ik het eerste Koploperproject naar Flevoland kunnen halen en kennis gemaakt met het programma.

Na een lange carrière als manager en beleidsmaker in de zorgsector ben ik momenteel werkzaam als docent bij een 2-tal HBO opleiders. Mijn passie voor leren en kennis van het onderwijs wil ik graag blijven inzetten voor Koploperprojecten in Flevoland. Ik zie kansen richting het adviseurschap, het onderwijs of betrokkenheid bij andere duurzame ontwikkelingen in mijn provincie.

Het mooie aan de Koploperprojecten is dat het provinciaal is en een bijdrage levert aan de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen. Begonnen in de Noordoostpolder streef ik naar een lokaal vervolgtraject en uitrol naar andere Flevolandse gemeenten.

bottom of page