top of page
Harry Mengers
adviseur regio Overijssel

Email:

Telefoon:

Website:

0627 007146

LinkedIn logo

Mijn doel is bedrijven en organisaties te ondersteunen duurzame producten en diensten te realiseren. Daardoor bij te dragen aan een duurzame toekomst, spreekt voor zich. Ik richt me graag op het mkb dat een sterke partner geworden is in de beweging naar een duurzame toekomst. En dichtbij huis, in Overijssel, waar ik woon.

We kunnen het niet alleen. Ik ben sterk in samenwerking tot stand brengen tussen ondernemers, overheid en onderwijs. Deze kwaliteiten heb ik ontwikkeld leidinggevende en adviseur in de publieke sector en het hoger onderwijs, en als zelfstandig ondernemer.

Mijn betrokkenheid bij duurzaamheid en energietransitie is gegroeid door mijn ervaring in milieubeheer en infrastructuur ontwikkeling, als lector voor de energietransitie van de havens en als programmamanager voor gebiedsontwikkeling en Omgevingswet bij verschillende gemeenten.

Sinds 2019 ben ik betrokken bij het Koploperproject duurzaam ondernemen in Overijssel. Mijn netwerk komt daarbij goed van pas. Ik heb er veel zin in om Overijssel koploper te laten zijn in duurzaam ondernemen!

bottom of page