top of page
Elise Vonk
coördinator en adviseur regio Gelderland

Email:

Telefoon:

Website:

0681 863987

LinkedIn logo

Ik ben Elise Vonk; naast duurzaam ondernemer, technisch bedrijfskundige en MVO-communicatie expert, ben ik moeder van twee prachtige zonen en vrouw van Frank. We wonen in Dreumel, een groen en sociaal dorp.

Mijn missie: samen maatschappelijke uitdagingen omzetten in toekomst­bestendig ondernemer­schap, vernieuwing en duurzame oplossingen voor een betere wereld. Het woord ‘vooruitgang’ past bij mij. Afkomstig uit een ondernemersfamilie, beschik ik over een sterke intuïtie voor kansen en ben ik goed in het enthousiasmeren van mensen. Verder bruis ik altijd van ideeën en ben ik heel erg van het DOEN!

Ik werk bijna 20 jaar in het duurzaamheidsvak. Ik ben thuis in en werk met allerlei duurzaamheidsinstrumenten zoals ISO 26000, B Corp, CO2 Prestatieladder etc. Het mooie aan duurzaamheid / impactvol ondernemen vind ik het integraal kijken naar een bedrijf waardoor verbeteringen en kansen in beeld komen. Afgelopen jaren werkte ik o.a. voor Van Tilburg, Meelunie en SECRID.

In september 2021 kwam het boek ‘Impactvol ondernemen in de praktijk’, waarvan ik co-auteur ben. Daaruit voortvloeiend startte ik de podcast ‘Elise in MVO-land’ voor en door ondernemers met duurzame ambities. Het doel hiervan is zoveel mogelijk ondernemers te bereiken & bewegen voor duurzame ontwikkeling. Het Koploperproject heeft hetzelfde doel. Daarom werk ik graag mee om ook in mijn regio zoveel mogelijk Koplopers klaar te stomen voor de toekomst!

bottom of page