top of page
Arjan van den Hoogen
adviseur regio Friesland

Email:

Telefoon:

Website:

0616 106416

LinkedIn logo

Mijn drijfveer is het bewustzijn dat er geen reserveplaneet is, en dat terwijl we hard op weg zijn deze planeet onherstelbaar te beschadigen en onleefbaar te maken. Het is dus de hoogste tijd voor duurzame actie. Als adviseur en doener focus ik op het optimaal integreren van duurzaamheid in beleid, werkprocessen, plannen en projecten en inkooptrajecten.

Kenmerken: Omdenken en dwarsdenken, trekt en werkt net zo lang mee tot het moment dat de duurzame aanpak deel uitmaakt van de dagelijkse praktijk. Werkt als de spil tussen ontwerpers, bouwers, de klant/opdrachtgevers en projectteams. Zet iedereen op scherp met prikkelende vergezichten.

Heeft ervaring met de implementatie van de aanpak Duurzaam GWW en duurzaam opdrachtgeverschap d.m.v. organiseren van diverse trainingen, interne leerkring, faciliteren sessies voor de omgevingswijzer, ambitieweb, etc. Werkt aan de circulaire transitie als dwarse opgave voor de gehele organisatie én de keten. Jaagt de energietransitie aan onder meer met de toepassing van aquathermie (ervaringsdeskundige in privésituatie).

bottom of page