top of page

di 21 nov

|

Schouwburg De Lawei

Netwerkevent Koploperproject

Lancering van Het KANNN, presentatie van de 500e Koploper, een spectaculaire slotact, kennis en inspiratie, netwerken en gezelligheid. Nog meer energie om nog duurzamer te gaan ondernemen. Kortom, dit wil je niet missen!

Netwerkevent Koploperproject
Netwerkevent Koploperproject

Tijd en locatie

21 nov 2023, 13:00 – 17:00

Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL Drachten, Nederland

Over het project of event

Op 21 november organiseren we samen met ons alumninetwerk Het KANNN een groot netwerkevent voor alle deelnemers aan een van Koploperprojecten (bijna 500!) die de afgelopen 13 jaar zijn uitgevoerd.  Hét event dat je als (alumni)Koploper niet wilt missen!

Tijdens deze enerverende middag...

  • Krijg je veel inspiratie om nog duurzamer te gaan ondernemen. We nemen je mee in de nieuwste ontwikkelingen.
  • Maak je op het marktplein kennis met andere Koplopers en verschillende initiatieven op het gebied van duurzaam ondernemen in Noord-Nederland.
  • Ontmoet je bevlogen studenten: hoe kijken zij naar de toekomst en wat verwachten zij van jou als toekomstige werkgever?
  • Het lectoraat Duurzaam Financieren en Ondernemen van de Hanzehogeschool onderzoekt hoe de transitie naar duurzaam ondernemen versneld kan worden en ontwikkelt instrumenten die ondernemers en organisaties daarbij helpen. Ze delen graag hun kennis.Kortom, je gaat met een uitstekend gevoel weer naar huis, want samen zijn we op weg naar een betere en duurzamere wereld.

Meld je nu alvast aan via de website van Het KANNN. Daar vind je ook meer over het programma. Het aantal deelnemers is beperkt, dus reserveer nu alvast je plek.

Tijdens het evenement organiseren we een marktplein waar jij jouw producten of diensten kunt presenteren aan andere Koplopers. Heb je daarvoor belangstelling, of wil je het event sponsoren met een financiële bijdrage, dan kan je dat op het aanmeldformulier aangeven.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Jaap de Vries

Deel dit evenement

bottom of page