top of page

di 07 feb

|

Theater De Bussel, Oosterhout

Landelijk SDG Symposium

Op 7 februari 2023 vindt in theater de Bussel in Oosterhout het landelijke SDG symposium plaats voor iedereen die binnen zijn of haar gemeenschap bezig is, of aan de slag wil, met het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Landelijk SDG Symposium
Landelijk SDG Symposium

Tijd en locatie

07 feb 2023, 15:00 – 21:30

Theater De Bussel, Oosterhout, Torenstraat 10, 4901 EJ Oosterhout, Nederland

Over het project of event

Op 7 februari 2023 vindt in theater de Bussel in Oosterhout het landelijke SDG symposium plaats voor iedereen die binnen zijn of haar gemeenschap bezig is, of aan de slag wil, met het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Het thema: 𝗡𝘂 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺 𝗱𝗼𝗼𝗿𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗮𝗹 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲, 𝘀𝘁𝗲𝗿𝗸𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝗹𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴.

Dit evenement is een initiatief van SDG Lokaal, partner van het Koploperproject in Oosterhout. Samen zullen we hier het verhaal verder inkleuren over 𝗱𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗮𝗹 voor het versneld realiseren van de SDG's. Lanceer tijdens het symposium met ons SDG Lokaal als de praktische versterker van deze kracht, zodat we samen duurzaam door kunnen pakken. Jaap de Vries zal hier in een break out sessie met geïnteresseerden en duurzame doeners stilstaan bij het Koploperproject.

𝗞𝗼𝗺 𝗷𝗲 𝗼𝗼𝗸?

Laat je inspireren door duurzame doorpakkers, ontdek of herijk je eigen rol, ontmoet partners die je kunnen versterken en krijg je eigen bijdrage aan het verhaal van lokaal scherper in beeld. Verwacht toonaangevende sprekers, inspiratiesessies, dialoogtafels met experts, lekker eten en voldoende ruimte voor napraten en netwerken. Het programma vind je hier: www.sdglokaal.nl/sdgsymposium. Kaarten kun je hier kopen: Landelijk SDG symposium voor de kracht van lokaal Tickets, di, 7 feb. 2023 om 15:00 | Eventbrite

Deel dit evenement

bottom of page