top of page

vr 08 mrt

|

DoeZoo, Leens

Koplopersymposium Stad & Ommeland

Op 8 maart vindt het Koplopersymposium Stad & Ommeland plaats, waar de deelnemers aan dit Koploperproject hun ervaringen zullen delen met andere ondernemers. Met een boeiende show van DoeZoo, inspiratie van Tjeerd Veenhoven over duurzaam design en de uitreiking van de Koploperprijs!

Koplopersymposium Stad & Ommeland
Koplopersymposium Stad & Ommeland

Tijd en locatie

08 mrt 2024, 13:15 – 17:00

DoeZoo, Leens, Wierde 17, 9965 TA Leens, Nederland

Over het project of event

Ondernemers inspireren ondernemers naar een Duurzame Toekomst

Het Koplopersymposium, biedt ondernemers en organisaties een bron van inspiratie en innovatie over toekomstbestendig ondernemen. Bezoekers kunnen leren van de successen van 8 bedrijven uit Stad en Ommeland die het Koploperproject hebben doorlopen: Marenland Winsum, Frans Muller Benelux, Schierzicht Lauwersoog, New Nexus Haren, DoeZoo en Waddenfun in Leens en Iwink en P&P Projects in Groningen.

Deze middag vol kennisdeling, boeiende gesprekken en inzichten, maakt het symposium een unieke ervaring voor bedrijven en organisaties die willen werken aan toekomstbestendig ondernemen. Wethouder Eltjo Dijkhuis van gemeente Het Hogeland opent het evenement, gevolgd door een fascinerende DoeZoo-show door Ton van der Made. 

Hoogtepunt van de middag is het live-interview met 8 vooraanstaande Koplopers door dagvoorzitter Jetta Post. Deze pioniers zullen hun ervaringen met het verduurzamen van hun bedrijf delen met het publiek. Plezier en humor zijn gegarandeerd met de leukste dagvoorzitter van het Noorden! 

Daarna zal Tjeerd Veenhoven, autoriteit op het gebied van circulaire praktijkvoorbeelden, zijn inspirerende inzichten delen. Met baanbrekende projecten in duurzaam design, waaronder het gebruik van algen in biologisch afbreekbare producten, doorbreekt deze pionier de vervuilende interieurbouw- en mode-industrie. 

Als bekroning reikt Wethouder Mirjam Wijnja van de Gemeente Groningen, de Koploperprijs uit. Tot slot kan je napraten en genieten tijdens de feestelijke netwerkborrel. 

Evenement details:

Datum en Tijd: 8 maart, 13.15 - 17.00 uur

Locatie: DoeZoo Insectenwereld, Leens

Aanmelden:

Het evenement is gratis, maar in verband met een beperkt aantal bezoekers is het wel noodzakelijk dat je je aanmeldt. Dat kan via deze link.

Deel dit evenement

bottom of page