top of page

do 20 jun

|

Webinar

Webinar Het KANNN: Online duurzaamheidsverslag maken

Bereid je voor of verbeter je duurzaamheidsverslag. Zo ben je goed voorbereid op vragen vanuit stakeholders en op de toekomstige manier van rapporteren over duurzaamheid. Jurriaan Wentink van I-Wink laat zien hoe je een professioneel online duurzaamheidsverslag kunt maken.

Webinar Het KANNN: Online duurzaamheidsverslag maken
Webinar Het KANNN: Online duurzaamheidsverslag maken

Tijd en locatie

20 jun 2024, 15:00 – 17:00

Webinar

Over het project of event

In dit webinar van ons alumninetwerk Het KANNN, laat Koploper Jurriaan Wentink (van iwink.report) aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe je met behulp van software snel en eenvoudig op professionele wijze kunt rapporteren over je duurzaamheidsresultaten.

Er wordt tevens ingegaan op de duurzaamheidsrapportagestandaard (VSME) die is vastgesteld voor het MKB in Nederland. Door via deze standaard te rapporteren sluit je goed aan op de duurzaamheidsverslagen die worden gepubliceerd door bedrijven die vallen onder de verplichte CSRD-richtlijn (Europese richtlijn die bedrijven verplicht om gedetailleerde informatie te verstrekken over hun impact op duurzaamheid) en op de toekomstige standaard manier van rapporteren over duurzaamheid.

Volg de workshop en bereid je voor of verbeter je duurzaamheidsverslag. Met een goed duurzaamheidsverslag ben je voorbereid op vragen m.b.t. duurzaamheid vanuit diverse stakeholders als: overheid, financiers, leveranciers, klanten, aanbestedingen, pers en medewerkers.

Prijs

Gratis voor leden van Het KANNN. Niet leden betalen een bijdrage van 12,50 euro, excl. BTW. Dit kan tijdens de bijeenkomst worden omgezet in een lidmaatschap, dan is de bijeenkomst alsnog gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Het KANNN.

Deel dit evenement

bottom of page