top of page

vr 14 apr

|

Nieuw Allardsoog, Bakkeveen

Het KANNN Beter Sessie: mobiliteit van de toekomst

Hoe kan ik mijn mobiliteit slim verduurzamen? Tijdens deze sessie op 9 mei staat deze vraag van Koploper Rob Gulmans van Quercus Boomexperts centraal.

Het KANNN Beter Sessie: mobiliteit van de toekomst
Het KANNN Beter Sessie: mobiliteit van de toekomst

Tijd en locatie

14 apr 2023, 13:00 – 15 apr 2023, 13:00

Nieuw Allardsoog, Bakkeveen, Jarig van der Wielenwei 6, 9243 SH Bakkeveen, Nederland

Over het project of event

Hoe kan ik mijn mobiliteit slim verduurzamen? 

Tijdens de Het KANNN Beter Sessie op 9 mei staat deze vraag van Koploper Rob Gulmans van Quercus Boomexperts centraal. Daarbij gaat het niet alleen over personenauto’s, maar ook om zwaarder vervoer als bestelwagens met aanhangers en lichte vrachtwagens. Welke keuzes moet je maken bij deze investering? Ga je voor elektrisch, hybride, waterstof, HVO of iets anders? Wat is het meest duurzaam? Mag ik straks de milieuzones in allerlei steden nog wel in? Wat betekent het voor de aankomende rapportageplicht over zakelijk- en woon-werkverkeer? Wat zijn de praktische en financiële voors en tegens? Samen met experts en andere Koplopers gaan we deze middag op zoek naar antwoorden.

De sessie is alleen toegankelijk voor deelnemers aan een van de Koploperprojecten. Ben jij erbij? Meld je dan snel aan, want vol is vol!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Het Koploper Alumni Netwerk Noord-Nederland (Het KANNN) organiseert regelmatig kennissessies over vraagstukken die door Koplopers worden ingebracht.

Programma 9 mei

13:00 Inloop

13:30 Welkom door Jaap de Vries (Koploperproject) en Kyra Luijters (Het KANNN)

13:45 Mobiliteit van de toekomst, door Jeroen Horlings

Jeroen Horlings neemt ons mee naar de mobiliteit van de toekomst. Hij is technologie-journalist en schrijft over automotive en duurzaamheid. Hij schreef o.a. de boeken ‘Alles over elektrische auto’s’ en ‘Een objectieve kijk op waterstof’.

14:30 Slimme en duurzame mobiliteit voor MKB-bedrijven, door Gilbert Hageman, expert nieuwe mobiliteit van Koploper Friesland Lease

Gilbert laat zien wat er praktisch allemaal mogelijk is. Welke modellen zijn beschikbaar of komen binnenkort op de markt? Hoe kan je je mobiliteit slimmer inrichten? Wat zijn de mogelijkheden voor koop, huur, lease of deelmobiliteit?

14:45 Verduurzamen van zwaar vervoer, door Remko van Keulen, directeur van Koploper Scania Rinsma (Berlikum/Drachten) en Jerry Broertjes, Scania importeur en E-mobility accountmanager presales

Remko en Jerry zullen ingaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vrachtvervoer.

15:00 Pauze

15:15 Werksessies over ingebrachte vraagstukken van deelnemers

Samen met de experts gaan we aan de slag in werksessies om belangrijke thema’s verder uit te diepen. Heb je zelf een vraag? Geef deze dan door op het aanmeldformulier. We proberen je vraag dan mee te nemen in de sessies. Ook zijn er enkele studenten van de Hanzehogeschool aanwezig om na de sessie vragen nog verder uit te zoeken.

16:00 Plenaire terugkoppeling en afsluiting

16:15 Borrel

Friesland Lease en Scania nemen enkele van de nieuwste modellen mee, zodat je hiermee live kennis kunt maken.

Locatie

Nieuw Allardsoog

Jarig van der Wielenwei 6 9243 SH Bakkeveen

Het programma wordt financieel mede mogelijk gemaakt door DZyzzion, Hanzehogeschool, Friesland Lease, Scania Rinsma en Quercus Boomexperts.

Deel dit evenement

bottom of page