top of page

Koploperproject

Flevoland 2023

Projectinformatie

Algemeen

Op deze website vind je veel informatie over het Koploperproject. In de FAQ vind je antwoorden op specifieke vragen. Ook kan je onze compacte flyer downloaden. Hieronder vind je de specifieke informatie over het project van jouw keuze. Weet je genoeg? Meld je dan aan met de knop onderaan deze pagina.

Voor wie?

(MKB) bedrijven en lokale organisaties als scholen, zorginstellingen en woningcorporaties in de provincie Flevoland.

Organisatie en uitvoering

Het Koploperproject in Flevoland wordt uitgevoerd in samenwerking met Gemeente Noordoostpolder, BV Noordoostpolder (BVN) en Gelijk-Stroom. De coördinatie en de inhoudelijke begeleiding van de deelnemers is in handen van het Koploperteam Flevoland, bestaande uit:

Planning

Zodra er voldoende deelnemers zijn plannen we een datum voor de kickoff. Het is de bedoeling dat we in het najaar van 2023 van start gaan. Tijdens de kickoff wordt ook de planning van de andere bijeenkomsten vastgesteld. De totale doorlooptijd van het project bedraagt ongeveer 9 maanden.

Inspiratiesessie

Mogelijk organiseren we na de zomer een inspiratiesessie voor geïnteresseerde bedrijven. Ben je daarin geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje aan info@koploperproject.nl. Dan houden we je op de hoogte.

Deelnamekosten

De deelnamekosten bedragen €4.000 excl. btw.  Daarnaast betaal je zelf de startlicentie voor de Milieubarometer (kortingsprijs €170 ex btw, normaal €249). De jaarlijkse verlenging van het Milieubarometer-abonnement, kost €85,- per jaar per vestiging. Eventuele extra barometers (voor extra vestigingen) kosten €85,- per extra barometer). Na de start van het project ontvang je instructies voor het aanmaken van het abonnement.

Opties

Optioneel kunnen de deelnemers kiezen voor aanvullend advies tegen meerprijs:

  • Extra interviews DuOn-Scan: €250,- per extra interview

  • Online invullen DuOn-Scan door medewerkers: €400,- (met een maximum van 20 scans, incl. interviews)

  • Extra vestigingen meenemen in Milieubarometer (1 vestiging is inbegrepen): op aanvraag (afh. van grootte)

Subsidie

MKB-bedrijven kunnen (onder voorwaarden) gebruik maken van een voucher ter waarde van 50% van de deelnamekosten uit het programma Horizon Flevoland. Instructies voor de aanvraag hiervan worden voor aanvang van het project verstrekt.

Terugbetaling

Als een deelnemer na aanmelding besluit te stoppen met het Koploperproject voordat de interviews van de nulmeting (interviews) zijn uitgevoerd, worden de deelnamekosten terugbetaald. Als een Koploper daarna besluit om af te haken – onafhankelijk van de reden – dan vindt geen teruggave van de deelnamekosten plaats. De Koploper is zelf verantwoordelijk voor het afmelden en terugstorten van eventueel ontvangen subsidie.

Registratie

Weet je genoeg en ben je akkoord met bovenstaande projectinformatie? Meld je dan aan via onderstaande knop en vul je gegevens in. We houden je dan op de hoogte van de volgende stappen.

bottom of page