Shekila Ramautar
communicatie

Email:

Telefoon:

Website:

0621 818751

LinkedIn logo.png

In 2009 startte ik na veel onderzoek met mijn eigen duurzame modelabel Shekila Eco Fashion wat later uitmondde in een B2B bedrijfskleding merk Footprint duurzame bedrijfskleding. Een eigen merk voor Green Key hotels en biologische horecazaken in Nederland en België.
Naast het runnen van een eigen duurzaam kledingproductiebedrijf waar veel bij komt kijken zoals innovatie, verduurzaming grondstoffen, financiën, inkoop, coördinatie van de productie, business development en uiteraard marketing en sales.

Wat mij gaandeweg opviel is dat andere duurzame merken en bedrijven moeite hadden met het overbrengen van hun duurzame “boodschap”. Iets wat ik toendertijd al als mijn “goud” zag. Storytelling, het vertellen van het verhaal achter je bedrijf of product. Stories sell.

Nu, een aantal jaren later ben ik nog altijd bezig met de communicatie en branding voor duurzame merken en haal ik veel voldoening uit.

Ik ken Jaap sinds een aantal jaren vanuit het Koploperproject en werk ik met veel plezier direct en indirect samen aan de communicatie en branding voor Koplopers en het Koploperproject.