Margo Verhagen
adviseur regio Drenthe

Email:

Telefoon:

Website:

0633 756485

LinkedIn logo.png

Ik ben Margo en ik draag bij aan een positief duurzame missie: Niet geleid worden door beperkingen, maar zoeken naar duurzame kansen.

De wereld om ons heen verandert en we moeten allemaal mee. Overheden hebben grote duurzame ambities en stellen doelen, op congressen staan key-note speakers die voor de Circulaire Economie pleiten, en het bedrijfsleven wordt geacht voorop te gaan. Ik geloof in duurzame technologische innovaties maar vooral in mensen: transities als de huidige zijn echt 100% mensenwerk.

Ik heb ruime ervaring – in binnen- en buitenland - op het gebied van verduurzaming, in zeer brede zin, en heb mij de laatste jaren gespecialiseerd in circulair ondernemen. In mijn werkwijze richt ik mij op een nieuwe mindset, bewustwording, kennis, praktijkgerichte analyses, en de nodige uitwisseling met mijn én jouw netwerk.

Sinds 2017 werk ik als adviseur in het Koploperproject dus ik ben inmiddels ‘geroutineerd’. En toch: ook ikzélf leer iedere keer weer van de bedrijven die ik begeleid en steeds verrassen ze mij met hun specifieke en praktische oplossingen. Érg leuk!