top of page

di 21 nov

|

Schouwburg De Lawei

Netwerkevent Koploperproject

Lancering van Het KANNN, presentatie van de 500e Koploper, een spectaculaire slotact, kennis en inspiratie, netwerken en gezelligheid. Nog meer energie om nog duurzamer te gaan ondernemen. Kortom, dit wil je niet missen!

Netwerkevent Koploperproject
Netwerkevent Koploperproject

Tijd en locatie

21 nov 13:00 – 17:00

Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL Drachten, Nederland

Over het project of event

Op 21 november organiseren we samen met ons alumninetwerk Het KANNN een groot netwerkevent voor alle deelnemers aan een van Koploperprojecten (bijna 500!) die de afgelopen 13 jaar zijn uitgevoerd.  Hét event dat je als (alumni)Koploper niet wilt missen!

Tijdens deze enerverende middag...

  • Breid je je netwerk onder je mede-Koplopers flink uit en wellicht ontdek je zelfs nieuwe klanten of zakenpartners.
  • Hebben we het over de nieuwste ontwikkelingen wat betreft duurzaam ondernemen, energie, circulair, sociaal, eisen van overheid en EU / CSRD. Daarna ben je dus weer helemaal op de hoogte.
  • Maak je kennis met diverse andere initiatieven op het gebied van duurzaam ondernemen in Noord-Nederland.
  • Maak je kennis met bevlogen studenten: hoe kijken zij naar de toekomst en wat verwachten zij van jou als toekomstige werkgever?
  • Ontmoet je docenten van de Hanzehogeschool. Het lectoraat Duurzaam Financieren en Ondernemen onderzoekt hoe de transitie naar duurzaam ondernemen versneld kan worden en ontwikkelt instrumenten die ondernemers en organisaties daarbij helpen. Ze delen graag hun kennis.
  • Krijg je veel inspiratie en energie om nog duurzamer te gaan ondernemen.
  • Ben je getuige van een spectaculaire slotact (wat precies houden we nog even geheim) met o.a. de officiële lancering van het alumni-netwerk van Koplopers (Het KANNN) en de presentatie van de 500e Koploper!

Kortom, je gaat met een uitstekend gevoel weer naar huis, want samen zijn we op weg naar een betere en duurzamere wereld.

Meld je nu alvast aan via de website van Het KANNN. Dan houden we je op de hoogte van het definitieve programma. Het aantal deelnemers is beperkt, dus reserveer nu alvast je plek.

Tijdens het evenement organiseren we een marktplein waar jij jouw producten of diensten kunt presenteren aan andere Koplopers. De kosten om hier te staan zijn € 250,-. Heb je daarvoor belangstelling, of wil je sponsoren met een financiële bijdrage, dan kan je dat op het aanmeldformulier aangeven.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Deel dit evenement

bottom of page